Η Εταιρία

Written by Super User on . Posted in Pages

Εμπειρία

Η ECOMEC OE στελεχώνεται από διπλωματούχους μηχανικούς, με μεταπτυχιακές σπουδές σε περιβαλλοντικά έργα και μεγάλη εμπειρία σε κατασκευή σύνθετων ηλεκτρομηχανολογικών έργων, αξίας εκατομμυρίων ευρώ.

Διαθέτει επίσης πολυετή εμπειρία σε αποκεντρωμένα συστήματα επεξεργασίας λυμάτων και είναι μία από τις ελάχιστες ειδικευμένες εταιρίες πανελληνίως στον χώρο αυτό.

Διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία εγκατάστασης, για όλη την Ελλάδα και μπορεί να αναλάβει την πλήρη εγκατάσταση ή μέρος της ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη.

Διεθνή αναγνώριση

Η ECOMEC OE αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα μία από τις κορυφαίες -στα συστήματα επεξεργασίας λυμάτων- εταιρίες παγκοσμίως, όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κάποιος και με μια απλή αναζήτηση στον διεθνή ιστοχώρο. Η Αμερικάνικη εταιρία Biomicrobics είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και καταξιωμένη εταιρία, με πιστοποιημένα συστήματα (από τα ελάχιστα διεθνώς που διαθέτουν πιστοποίηση “CE” και “ISO”). Το γεγονός αυτό, καθώς και τα χιλιάδες εγκατεστημένα συστήματα παγκοσμίως, εγγυώνται την αποτελεσματικότητα και την αντοχή τους.